„Иконата на киното от 80-те години на миналия век вече е възрастна баба!“: Начинът, по който се е променила Лорен, е изненадващ

Ето какво са направили възрастта и годините с емблематичната София Лорен! 😬😢 Феновете се ужасиха, като видяха как се е променила легендарната актриса! 😱

Вярвате или не, но истинската легенда на италианското кино вече е на 88 години. Емблематичната филмова звезда рядко се появява на публични места, но наскоро направи изключение, радвайки феновете си. Сегашният ѝ външен вид няма да остави нито един равнодушен.

Тя беше придружена от внуците си, които ѝ помагаха да ходи правилно. Въпреки напредналата си възраст и загубата на енергия, тя все още отделя много време на външния си вид, Актрисата просто не можеше да отсъства, тъй като това беше откриването на собствения ѝ ресторант.

Много хора продължават да твърдят, че тя изглежда фантастично за възрастта си. Тя несъмнено е една от най-добре поддържаните актриси в бранша и никога няма да спре да радва всички със своята харизма и елегантност.

Тя отдаде предпочитанията си на елегантен бял костюм, допълвайки тоалета със стилни слънчеви очила, луксозни бижута и очарователната си усмивка.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh