„Иконите също остаряват!“ Първата поява на Белучи с новия ѝ любовник стана обект на дискусии

Романсът с престарелия режисьор не ѝ е донесъл нищо добро! 😬 Моника Белучи се появи рядко на събитие и в тази статия можете да видите забележимо състарения ѝ вид! 🧐👇

Моника Белучи скоро ще отпразнува 60-ия си рожден ден. Тези, които й се възхищаваха през 90-те години, отказват да повярват, че любимият им идол остарява. Но дори и днес тя може да надмине всеки супермодел, което е невероятно.

Тя твърдо държи на заслужената си титла „олицетворение на красотата и женствеността“ и днес. Към нейната неземна красота и неповторима привлекателност нито един човек не може да остане безразличен и да не се възхити искрено.

Последната ѝ поява в Рим в елегантна тотално черна рокля веднага предизвика фурор. Онези, които обичаха младата Белучи, трудно можеха да я разпознаят, но верните фенове не пропуснаха възможността да я обсипят с комплименти.

Изглежда, че новият ѝ романс с режисьора ѝ е подействал добре и тя е станала още по-красива и уверена. Удивително е как с всяка изминала година тя става още по-добра.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh