Иконичните звезди от „Приятели“ преди и сега: Открийте зашеметяващите промени и тайните на любимите приятели от телевизията

Приятели“ Актьорски състав: Тогава и сега! 🤩🌟 Чудили ли сте се какво се е случило с Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос? 🤔🫣 Открийте изненадващите им трансформации и къде са днес! 😮😱 Прочетете повече в статията по-долу ⬇️

Изминаха почти три десетилетия, откакто „Приятели“ се появи за първи път на екраните ни, завладявайки публиката по целия свят. Незабравимите герои – Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос – все още заемат специално място в сърцата ни. Предлагаме ви увлекателна информация за любимия актьорски състав и неговите трансформации през годините.

Рейчъл

Дженифър Анистън, завинаги известна като стилната Рейчъл Грийн, вече е на 54 години. Тя продължава да зашеметява с неостаряващата си красота и завидна фигура. Кариерата на Дженифър процъфтява, разширявайки се и в продуцентската си дейност. Въпреки сияйния ѝ професионален живот, личният ѝ път е сложен. Омъжвана няколко пъти и свързвана с няколко високопоставени мъже, Дженифър предпочита да се съсредоточи върху кариерата и личното си щастие, като предпочита да няма деца.

Моника

Кортни Кокс, актрисата, която се превъплъщава в ролята на обсебващата, но симпатична Моника Гелър, е вече на 59 години. След края на „Приятели“ Кортни остава активна в Холивуд, въпреки че не е достигнала същата звездна сила като Дженифър Анистън. През 2004 г. тя посреща дъщеря си Коко Райли Аркет с актьора Дейвид Аркет. Въпреки няколкото сериозни връзки, Кортни не е разширила семейството си повече, но остава видна фигура в индустрията.

Фийби

Лиза Кудроу, странната и ексцентрична Фийби Бъфай, е вече на 60 години, което я прави най-възрастната сред женския актьорски състав. Лиза продължава актьорската си кариера, макар и не толкова забележимо, колкото някои от колежките ѝ от „Приятели“. Наскоро, през 2021 г., тя участва в един филм, но настоящите ѝ проекти остават загадка. Щастливо омъжена, Лиза има син, роден през 1994 г., и балансира личния и професионалния си живот с изящество.

Джоуи

Мат Лебланк, известен най-вече като симпатичния Джоуи Трибиани, е на 56 години. Въпреки че кариерата му след „Приятели“ не се издига до същите висоти като на някои от колежките му, Мат намира успех в различни роли. Той се жени през 2006 г. и има дъщеря на име Марина. Освен това е осиновил още две деца, но предпочита да запази личния си живот в тайна, далеч от общественото внимание.

Чандлър

Матю Пери, който вдъхна живот на саркастичния, но очарователен Чандлър Бинг, вече е на 53 години. След „Приятели“ той получава многобройни актьорски възможности, като се радва на успешна кариера. В личния му живот обаче има повече сътресения. Матю никога не е бил женен и няма информация да е имал деца, като голяма част от личния му живот остава в тайна.

Рос

Дейвид Швимер, завинаги запомнен като ботаника, но чаровен Рос Гелър, също е на 56 години. Дейвид е разширил таланта си отвъд актьорството, като се е занимавал с режисура и продуциране, правейки успешна кариера зад камерата. За известен период от време е бил женен и има дъщеря на име Клео, балансирайки професионалните си постижения с ролята си на баща.

Неостаряващият сериал „Приятели“ продължава десет незабравими сезона, създавайки общо 236 епизода, които оставят незаличима следа в телевизионната история и в преданите му фенове.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh