„Има хора, които са жестоки и омразни!“ Парис Хилтън отговаря на „болните“ критики към сина ѝ

„Това наранява сърцето ми по-дълбоко, отколкото думите могат да опишат💔“!💬 Хилтън избухна в сълзи след тролските коментари за външния вид на детето ѝ! 😫🥺 Актрисата споделя искрените си мисли, че вече не е в състояние да понася критиките мълчаливо! 🤫🧐 Това беше нещо, което хората не бяха готови да чуят! 😱 За продължението – вижте статията! 👇

За тези, които все още не са наясно, една от най-изявените, успешни и желани съвременни актриси наскоро стана майка за първи път. Струва си да добавим, че прегръщането на майчинството е заветната мечта на звездата от години. Синът ѝ Феникс, чиято поява изненада потребителите на мрежата, е роден чрез сурогатно майчинство.

Още откакто филмовата звезда споделя снимки на малкия си наследник, вълна от критики удря както актрисата, така и невинното ѝ детенце. Работата е там, че главата му е малко по-голяма от обичайното, което води до тролски коментари, които разбиват сърцето на актрисата на парчета.

Хилтън признава, че четенето на подобни ужасни коментари я наранява дори по-дълбоко, отколкото думите могат да опишат. Тя споменава, че има много хора, които са болни и коментарите, които оставят, са нещо недопустимо.

В крайна сметка тя е споделила откровените си мисли и е трогнала всички свои последователи с надеждата, че посланието ѝ ще промени ситуацията към по-добро. Хилтън допълва, че бебето ѝ е здраво, очарователно и ангелско, а да стане майка е било нейна мечта, откакто се помни.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh