Истинската история зад договорния брак на Майкъл Джексън: Скандални тайни и сърцераздирателни разкрития

„Това е цялата истина за скрития живот на Краля на попа ?“🤯💥 Феновете са в шок 😳🫢 Истината за тайния договорен брак и семейния живот на Майкъл Джексън разкрита! 😨😲 Потопете се в драмата зад личния свят на Краля на попа 🫣🔥 Прочетете повече за най-големите тайни от личния му живот в статията по-долу! 👇

Светът се запозна с Дебора Роу – обикновена медицинска сестра, която влезе в светлината на прожекторите, като се омъжи за легендарния Майкъл Джексън. Както стана ясно по-късно, бракът на Дебора с Краля на попа е бил по-скоро договорен, отколкото романтичен.

Пътищата им се пресичат за първи път в болница, където Дебора работи като асистент на дерматолога, лекуващ Джексън от витилиго.

Джаксън, който желае да има деца, се сблъсква с противопоставянето на тогавашната си съпруга Лиза Мари Пресли. Усещайки дълбокото му желание за бащинство, Дебора предлага да помогне, водена от желанието да направи Майкъл щастлив.

Двамата се женят през 1996 г. и чрез ин витро оплождане (IVF) Дебора ражда сина им Принс през 1997 г., а година по-късно и дъщеря им Парис.

В откровено интервю Дебора признава, че никога не се е занимавала с традиционните родителски задължения като гледане на деца или смяна на пелени, тъй като Майкъл е поел цялата отговорност за отглеждането на децата им.

След развода им Дебора получава 8 милиона долара и къща в Бевърли Хилс. През 2001 г. тя се опитва да се откаже от родителските си права – решение, за което съжалява три години по-късно.

Въпреки опитите ѝ да възстанови връзката си, децата ѝ Принс и Парис се дистанцират, след като научават за изоставянето ѝ.

Години по-късно обаче Парис се сдобрява с майка си, като ѝ оказва подкрепа по време на битката на Роу с рака.

Днес Дебора Роу води отшелнически живот в имението си, но според сведенията поддържа връзка с Парис, която я посещава от време на време.

Сложната динамика на отношенията на Дебора с Майкъл Джексън и техните деца остава тема на обществено увлечение.

 

 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh