„И заради това е оставил кариерата си?“ Джони Деп реши да смени професията си, което предизвика смесени реакции

„Унищожи страхотната си репутация с една крачка!“😔Ако феновете се притесняваха от странния външен вид на Деп, то тази новина е по-изненадваща😲😱Факт е, че той смени професията си, но какво избра, можете да разберете в статията👇👇👇

Наскоро стана известно, че актьорът Джони Деп се е преместил да живее в английските предградия. За никого не е тайна, че феновете му се притесняваха за външния му вид, но тази информация ги изненада още повече. Джони е сменил професията си и е станал собственик на кръчма.

Пъбът Checkers Inn е собственост на Пол Холивуд, водещ на британското кулинарно предаване Best Baker․ Цената на пъба е един милион паунда (=1,2 млн. евро).
В резултат на това жителите се оплакват, че кръчмата се е превърнала в скъпо заведение. Ние обаче искаме да кажем, че подобна покупка е била лоша идея. Първо, в началото на 90-те години на миналия век Деп открива Viper Room в Лос Анджелис.

Това заведение бързо стана популярно и много известни личности като Киану Рийвс и Брад Пит го посещаваха по-често. Случи се обаче така, че мястото се сдоби с лоша репутация․ Всичко това се случи, след като през 1993 г. 23-годишният Ривър Финикс почина от свръхдоза пред Viper Room. До неотдавна Деп също употребяваше много алкохол и забранени вещества.

Амбър Хърд говори за поведението му под въздействието на алкохол по време на съдебния процес. Но актьорът отрече всички случаи на насилие, но не каза нищо за това, че страда от зависимост.
Очевидно и този път го очакват много проблеми в собствената му кръчма.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh