„И накрая, кой е баща му?“ Принц Хари все още изяснява дали Чарлз III е негов баща, или не

„Истински скандал, който все още се обсъжда!“😱Принц Хари реши да засегне още една ужасяваща тема в мемоарите си: чие дете е той😲🫢Скандалният отговор можете да намерите в статията👇👇👇

Фактът, че Хари е свързан с личността на щипката, все още дори го притеснява. Оказва се, че той отново е решил да обсъжда една ужасна тема: чие дете е той, като се има предвид всичко.

Напомняме ви, че от години се обсъждат няколко истории, според които баща му е някой друг. Той обяснява, че всички са забравили, че майка му и кметът са установили връзка едва след раждането му.

Много фенове на кралското семейство все още се съмняват, че Чарлз е истинският баща на принц Хари. Това се дължи на многобройните извънбрачни връзки на принцесата на Уелс. Заради аферата на Даяна с офицера от британската армия Джеймс Хюит мнозина решиха, че червената коса на принц Хари доказва, че той е син на Хюит, а не на принца на Уелс.

Освен това той прекарва целия си живот в борба с тези слухове. Той постъпи правилно, като най-накрая реши да даде окончателно решение на този въпрос. Без това е малко вероятно качеството на живота му да се подобри.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh