„И такъв образ на публично място?“ Марго Роби предизвика полемика сред феновете заради избора си на странно изображение

„Къде са били очите на съпруга ѝ, когато е обличала това?“ 🤓 С последния си избор Марго привлече вниманието на всички, появявайки се само по сутиен 😲🤩 Пикантна визия вижте в статията ⬇️⬇️⬇️

Когато се проведе събитието в чест на покойния дизайнер Карл Лагерфелд, присъстваха много различни звезди. Звездите спечелиха милиони сърца с уникалните си визии на събитието. Сред многото знаменитости беше и Марго Роби, която веднага се превърна в център на вниманието с дългата си руса коса и странния избор на дрехи.

Въпреки че изглеждаше красива, имиджът ѝ беше критикуван от мнозина. Тя носеше размъкнати дънки с висока талия и допълни визията си с ретро черен топ на бикини. Към визията си добави златна жилетка и черна ватирана чанта Chanel.

Марго и съпругът ѝ Том Акърли изглеждаха страхотно заедно и си прекараха чудесно. От своя страна Акърли носеше кафяво сако, бяла риза с копчета, тъмносиви панталони и бели маратонки. Той изглеждаше страхотно до съпругата си.

Марго беше избрала естествен грим, който подчертаваше красотата ѝ. Тя носеше русата си коса на свободни къдрици. „Зашеметяващ образ!“, „Най-красивата жена!“, „Каква сладка двойка!“, „Как можа да се появи на публично място по този начин!“, „Няма срам“, пишат интернет потребители.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh