„И това е на публично място?“ Марго Роби обърка всички присъстващи със странния си избор

„И съпругът ѝ позволява да носи това на публично място?“ 😬Марго се появи пред хората с най-странния избор на облекло и привлече вниманието на всички😲🫠Вижте снимките ѝ тук⬇️⬇️⬇️

След Мет Гала 2023 г. се проведе събитие в чест на покойния дизайнер Кари Лагерфелд. На това събитие присъстваха много знаменитости, които спечелиха сърцата с избора си. Сред многото звезди беше и Марго Роби, която завъртя главите с дългата си руса коса и странния си избор.

Роби изглеждаше невероятно на събитието. Тя носеше размъкнати дънки с висока талия и допълни визията си с черен ретро бикини топ и златна жилетка. Към визията си тя добави черна ватирана чанта с горна дръжка на Chanel.

Актрисата Марго и съпругът ѝ Том Акърли се забавляваха добре и имаха място на първия ред на звездното събитие. Акърли носеше кафяво сако и бяла риза с копчета, тъмносиви панталони и бели маратонки.

Продължавайки визията си, актрисата беше запазила естествения си и слънчев грим. Тя носеше русата си коса, спусната на свободни къдрици. „Изглежда невероятно!“, „Каква красавица!“, „Чудесна двойка!“, „Тя определено беше център на вниманието!“, пишат интернет потребители.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh