„Каква несъвместима двойка!“ Най-накрая папараци уловиха Даниел Радклиф със съпругата и бебето му

„И той смята тази жена за своя съпруга?“ 😣Въпреки че Даниел пази живота си в тайна, папараци го уловиха с неподдържаната му съпруга и бебето😬🤯Редовен кадър, който можете да видите на here⬇️⬇️⬇️

Обикновено Даниел винаги се старае да не споделя личния си живот с феновете, но въпреки това папараците уловиха младия баща. Той се разхождаше със съпругата си и бебето в Ню Йорк. Въпреки факта, че за съжаление количката закриваше лицето на детето, интернет потребителите бяха сигурни, че то ще се превърне в копие на звездата.

В коментарите феновете започнаха да изразяват радостта си, чувствата си и да поздравяват за раждането на бебето. Съдейки по цвета на количката, феновете предположиха, че им се е родило момче, въпреки че не обявиха пола на детето.

Мнозина започнаха да обсъждат дали то ще играе роля в новия телевизионен сериал заради известната поредица от книги. Създателите на сериала намекнаха, че не искат да изпускат от поглед всички актьори от оригиналния филм.

Очакваме новини за сериала и, разбира се, ще чакаме неговата роля и ще го следим отблизо. Все още чакаме с нетърпение той най-накрая да проговори за бебето.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh