„Каква фантастична трансформация!“ Едно момиче превърна апартамента си със стар ремонт в мечтано място за живеене

Беше ми омръзнало от грозния ми апартамент, затова ми хрумна блестяща идея! 🤫🤌 Вместо да отида на почивка, похарчих парите за ремонта му и никога по-късно не съжалих! 😍👏 От „бабешки“ апартамент той се превърна в луксозно място за живеене! 👍🤭 За снимките преди и след – вижте статията! 👇


Собственичката на днешния стар апартамент е младо момиче, блогърка. Работата е там, че цял живот е живяла тук и преместването в ново жилище не влизало в плановете ѝ, затова решила да направи радикален ремонт. Къщата от 60-те години на миналия век се оказва невероятна в края на трансформацията.


Първата задача била да се смени входната врата. За да се разширят визуално границите на пространството, стените били боядисани в бяло. А с цел практичност на пода са положени голямоформатни гранитогресни плочки.

Вдясно от входа са разположени стилна конзола, огледало и компактен отоман в тюркоазен нюанс. В нишата може да се види голям гардероб за връхни дрехи. Избрани са фасади с огледални вложки.


Предишният вход към кухнята е бил преграден – сега до кухнята може да се стигне от дневната. Отказали са се от обичайната врата и са направили плъзгаща се преграда във френски стил. Декорирали пода и престилката с порцеланов фаянс. Към стената е монтирана ъглова гарнитура в бежов цвят.

Дневната се оказа проходна, тъй като от нея може да се влезе във всяка стая на апартамента, с изключение на банята. Беше взето решение да се премахне балконският блок, за да се създадат балконски врати във френски стил. Благодарение на тази техника в стаята нахлува повече естествена светлина.


На дясната стена от входа към дневната се вижда удобен диван, който може да се разгъне, за да се създаде пълноценно място за спане на гостите при нужда. Срещу меката зона е разположена телевизионна зона с портал за камина.


От дневната се влиза в спалнята. Стените са боядисани в цвят тифани, а за пода е използван класически ламинат. Стените са допълнени с корнизи и огледала. В центъра е поставено двойно легло в розова тапицерия, което легло има повдигащ механизъм, който осигурява допълнително място за съхранение в спалнята.


До леглото намериха своето място нощни шкафчета и малка тоалетка, която беше изработена по поръчка. Беше възможно да се организира пълноценна гардеробна стая. Тя разполага с всичко необходимо, включително електрически контакти и вентилация.


Банята и тоалетната бяха обединени в едно пространство с площ от 6 квадратни метра. За подовата настилка са избрани матови гранитогресни плочки, а стените са облицовани с лъскави гранитогресни плочки и мозайки.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh