„Какво е намерил в тази дебела баба?“: Папарашките снимки на съпругата на Джакман са разочарование

След тези снимки феновете започнаха да съветват Хю Джакман да си намери нова жена! 😮😬Редки кадри на актьора и съпругата му от ваканцията! 😯🫣

Нестандартната двойка на Хю Джакман и съпругата му никога не е преставала да бъде в центъра на вниманието. Цялата работа е в това, че любимата му жена е с 13 години по-възрастна от него и според много зрители не отговаря на стандартите за красота.

Докато за тях се смята, че са сред най-силните двойки в Холивуд. В социалните мрежи никога не са се разпространявали слухове за изневяра или развод. Те са щастливо женени вече 28 години и не планират да променят нищо.

За милиони хора любовта им е примерна и ще спечели всички битки. Мнозина могат само да мечтаят да влязат в такава стабилна и хармонична романтична връзка, която ще продължи цял живот.

Въпреки това редица потребители на мрежата побързаха да разкритикуват остро жената за нейния пухкав и непривлекателен външен вид, чудейки се какво е намерил легендарният актьор в нея. За изненада на всички, актьорът все още може да открадне милиони сърца.

Не забравяйте да споделите мнението си за тази уникална холивудска двойка!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh