„Какво е направила с лицето си?“ Появата на Никол Кидман на Met Gala 2024 е в заглавията на вестниците

Дори верните фенове едва ли са разпознали Кидман на тези снимки!🙄 Холивудската актриса се появява на Met Gala 2024 и всички казват едно и също!🧐🤫 „Какво не е наред с лицето ѝ?“, „Неразпознаваема“ и други подобни коментари удрят звездата! 🗨️See повече в тази статия! 👇

Едва ли има някой, който да се усъмни в самоличността ѝ. Запознайте се с Никол Кидман – талантлива, изключителна и една от най-желаните холивудски актриси, запомнена най-вече с ролите си в „Акуаман и изгубеното кралство“, „Стокър“ и „Големите малки лъжи“.

Винаги, когато се появява на публично място, всички погледи се насочват не към кого да е, а към нея. И този път това не беше изключение. Бившата съпруга на Круз просто не можеше да пропусне Met Gala и се появи в интересно проектирана черно-бяла рокля с вталена горна част и обемна пола.

Елегантни бели ръкавици и бижута с вкус се превърнаха в перфектното допълнение към прекрасния ѝ образ. Излизането ѝ предизвика реакция и не остана незабелязано. Някои започнаха да я „обвиняват“ в поредната разкрасителна процедура, докато останалите искрено се възхищаваха на непреходната ѝ красота.

Между другото, роклята беше от Balenciaga Couture и остави дълбоко впечатление у всички присъстващи.

„Не рокля, а произведение на изкуството!“. „Ядеше и не оставяше трохи“, „С една дума – БЕЗКРАЙНО!“, „Отне ми известно време да я разпозная тук“, „Какво направи с лицето си този път?“, „Генетика или пластични операции?“.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh