„Какво е открил в нея?“ Ето как Пиърс Броснан реагира на критиките към съпругата си

Феновете не могат да разберат защо Броснан е избрал точно нея, но архивните ѝ снимки показват причината! 😮 Хората продължават да я наричат „грозна“ и „непривлекателна“, но мъжът я смята за идеал! 💘💯 Вижте Кийли на младини все още като стройно момиче в тази статия! 👇

Що се отнася до популярните личности в Холивуд, хората очакват от сърцеразбивачите да избират най-красивите и привлекателни жени. Това обаче далеч не се отнася за всички и някои може да дадат предимство на интелигентността, добросърдечието и харизмата.

Днешната статия е посветена на един от най-изтъкнатите и извисяващи се актьори П. Броснан и неговата съпруга К. Смит, с която той е напълно неразделен вече десетилетия. Колкото и да е изненадващо, те все още нямат намерение да се разделят и се гледат един друг с очи, пълни с топлина и отдаденост.

За разлика от екранния си образ на женкар, той е отдаден съпруг и грижовен баща, чийто приоритет номер едно е семейството. Всеки път, когато гигантът на киното се появи заедно със съпругата си, предизвиква вълнение.

Цялата работа е в това, че мнозина са на мнение, че тя не заслужава един от най-желаните мъже в киноиндустрията. През 1992 г. разцъфтява любовната им история, която продължава и до днес. Както споменават, феновете ги наричат ярък пример за идеална двойка.

Съпрузите са родители на двама очарователни сина, с които истински се гордеят. Успяват да създадат благоприятна среда за развитието и интелектуалното израстване на децата си.

Всеки път, когато потребителите на мрежата видят архивните ѝ снимки, става ясно защо мъжът се е влюбил лудо в нея още тогава. Той все още я смята за съвършена и е категорично против операция за отслабване.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh