„Какво е открил в нея?“ Ето как Ханкс отговаря на хейтърите, които критикуват съпругата му заради външния ѝ вид

Хората наричат съпругата му „мършава“ и ето как реагира актьорът на това! Външният ѝ вид предизвиква фурор навсякъде и не позволява на американската звезда да остане безразлична! Защо всички я критикуват и защо много хора смятат, че той е заслужавал повече? Вижте повече в тази статия!


За първи път пътищата им се пресичат на снимачната площадка на филма „Приятели от Бозон“. Докато хората в социалните мрежи не спират да наричат съпруга ѝ „мърляв“, американската филмова звезда описва партньорката си като една от най-класически красивите жени.


Ханкс се жени за нея през 1985 г. и вече повече от 30 години те са неразделни като семейна двойка. Емблематичните съпрузи вече са на 60 години. Сега те имат две общи деца: Чета и Труман.


Струва си да добавим, че Уилсън е диагностицирана с рак, което още повече укрепва връзката им. По-късно тя е изразила искрената си благодарност към съпруга си за неговата непоколебима подкрепа.


Той винаги е готов да подкрепи съпругата си, когато съпругата му е изправена пред критики. Той никога не престава да изразява своята ангажираност, отдаденост и неувяхваща любов към съпругата си. Рита.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh