„Какво крие дворецът от нас?“ Последната информация за принца и неговата любовница Роуз Ханбъри предизвика реакция

Счупване! 🔥 Съобщението за любовна афера на приятелката на Мидълтън и принца е потвърдено! 😲🤫 Ето какво знаем за пълната история на принца и Ханбъри до момента! 🧐 Бъдете готови да се изненадате! 😉 За повече подробности – вижте статията! 👇

Кралското семейство никога не е преставало да бъде „обграждано“ с клюки, които никога не отшумяват напълно. Един от най-скандалните слухове е за афера между принца и приятелката на принцесата, Роуз Ханбъри. Тези слухове започнаха да се разпространяват още повече, особено след коремната операция на Кейт и последвалото ѝ изчезване.

Когато Дворецът искаше да увери обществеността, че принцесата се чувства добре, никой не им повярва, тъй като всъщност не предоставиха никакви доказателства и подробности. Хората се усъмниха в тяхната искреност. Това се случи след споделената от Мидълтън снимка, на която тя не носеше венчалната си халка.

Още през 2019 г. изданието In Touch съобщи, че може да е имал афера с Р. Ханбъри. За тези, които не знаят, Роуз и съпругът ѝ живеят близо до кралските съпрузи в къща със 106 стаи.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh