„Какво селско момиче!“ Архивни снимки на Меган Маркъл предизвикаха горещи дискусии

„Снимки, които херцогинята определено би искала да забрави!“ 🫣😬 Маркъл никога не си е представяла, че тайните ѝ снимки ще попаднат в интернет 😱😭 Имате уникалната възможност да я видите в тази статия ⬇️⬇️⬇️

Меган Маркъл винаги е била в центъра на вниманието на хората и се е превърнала в една от най-популярните жени в света. Ясно е, че интернет потребителите се интересуват как е изглеждала преди да стане известна и да се омъжи за принц.

Баща ѝ наскоро сподели нейни стари снимки, на които тя е напълно неузнаваема. Журналистите успяха да намерят кадри от времето, когато Меган се е снимала в „Костюмари“ и е искала да има актьорска кариера. По онова време Маркъл е била напълно различна и дори стилът ѝ се е различавал от днешния.

Очевидно е, че е обичала тесните и къси рокли, които подчертават фигурата ѝ. Сега херцогинята на Съсекс предпочита по-елегантни и дискретни тоалети.
Онзи ден в Twitter се появи снимка, на която много интернет потребители не можаха да разпознаят Маркъл. Тук тя е на около 15 или 16-годишна възраст.

Снимката вероятно е направена по време на парти в гимназията, където Меган е избрала кадифена рокля, а на ръката си е носела бутониера с прасковени рози. Според журналистите тя е позирала с приятелите си.
Какво мислите за външния ѝ вид? Споделете мнението си в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh