„Какво се случва с нея?“ Лейди Гага отслабна толкова много, че феновете не я разпознаха на последните снимки

„Тя прилича на анорексичка!“ 😬 Изненадващо, на папарашките снимки промененото тегло на Лейди Гага е причина за възмущението на феновете 😲🫢 Ще ви е страшно да видите последните ѝ снимки в статията 👇👇👇

Лейди Гага е една от онези звезди, които винаги се стремят да бъдат в центъра на вниманието на феновете. Но този път, след новите ѝ снимки, интернет потребителите започнаха да обсъждат променения ѝ външен вид.

Теглото на звездата рязко намаля и това стана причина за безпокойство на феновете. В интернет се появиха нови снимки, направени от папараци, на които се вижда, че тя е отслабнала много и вече прилича на анорексичка.

Много интернет потребители вече започнаха да смятат, че тя е използвала много лоши методи за отслабване. Някои фенове смятат, че тя е отслабнала след връзката си с Майкъл Полански. „Тя изобщо не прилича на себе си“, „Едва разбрах, че това е Гага“, пишат интернет потребители.

Мнозина заявиха, че в момента тя снима „Жокера 2“ и може би е трябвало да отслабне за ролята си, може би ролята ще изисква от нея да отслабне и да се подложи на строга диета. Какво мислите за външния вид на Гага?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh