„Какво я доведе до това състояние?“ Тейлър Суифт се разчувства по време на изпълнението си и обърка феновете

„Горкото момиче, не заслужаваше това!“😲По време на изпълнението се случи нещо неочаквано и разплаканото лице на Тейлър притесни публиката🫢😱Какво се случи, вижте на here⬇️⬇️⬇️

Тейлър Суифт се представя пред верните си фенове от различни държави при всяко свое турне. Веднъж, по време на едно изпълнение, Тейлър веднага привлече вниманието на публиката. Тъжното ѝ лице се превърна в източник на дискусии и безпокойство сред феновете. Интернет потребителите предположиха, че певицата е уморена от безбройните си турнета.

Но въпреки тези спекулации, някои фенове мислят по различен начин поради новата информация. Оказва се, че звездата и приятелят ѝ са се развели след 6-годишна връзка. Всички бяха сигурни, че скоро ще вдигнат красива сватба, но се случи точно обратното.

Последователите на Тейлър вече открито съобщават, че заради този развод с приятеля си тя дори се е разплакала по време на изпълнението и е станала причина за безпокойство. Според вътрешни хора, които са говорили за развода на двойката, няма нужда да се пише нищо публично за нейното настроение. Те заявиха, че звездата ще поддържа нормални приятелски отношения с бившия си партньор.

Разбира се, тъжно е, че се е развела с приятеля си и заради това няма да може спокойно да слуша песните си, за да не си спомня. Почти ми е малко тъжно, че тя, за разлика от всички нас, не може да се прибере вкъщи и да слуша музиката си, за да преодолее раздялата с любимия си. Фенове написаха в Туитър: „Не мога да се съглася, че ще се върна в България: „Честно казано, след това просто не мога да вярвам повече в любовта“․

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh