„Какъвто бащата, такава и дъщерята“: представяне на първите официални снимки на Лилибет

Радостен повод в семейството на принцеса Диана 🎉🤩 Лилибет Диана навършва една година! Кралски рожден ден в Обединеното кралство, който ще се запомни! 💕🥰 Вижте трогателните семейни моменти и неоспоримата прилика с баща ѝ, принц Хари, на първите ѝ официални снимки в статията 👇

На 4 юни най-младият член на семейството на принц Хари и Меган Маркъл, Лилибет Даяна Маунтбатън Уиндзор, отбеляза важен етап – своя първи рожден ден. Този специален повод върна семейството в Обединеното кралство за сърдечно празнуване с нейната прабаба, кралица Елизабет II, заедно с родителите ѝ и по-големия ѝ брат Арчи.

Въпреки първоначалните колебания дали да се споделят лични моменти от тържеството, огромната радост на гостите доведе до публикуването на първите официални снимки на Лилибет в интернет. На една особено очарователна снимка, заснета в разгара на празненството, Лилибет е седнала в тревата, облечена в прекрасна синя рокля, допълнена от бяла лента за глава, а усмивката ѝ излъчва неповторимия чар, наследен от баща ѝ, принц Хари.


Сравнението със снимки от детството на самия принц Хари разкрива поразителна прилика на същата възраст, подчертавайки силните генетични връзки в семейството. Рожденият ден беше интимен и на него присъстваха близки роднини и приятели, включително Зара и Майк Тиндал с децата си, които се включиха в празненството, включващо рисуване на лица за децата и поръчкова торта от известен лондонски пекар.


Въпреки че принц Уилям, Катрин и децата им бяха сред поканените, ангажиментите им по събитията, свързани с платинената годишнина на кралицата, не позволиха да присъстват. Херцогът и херцогинята на Съсекс, заедно с децата си, се възползваха от тази възможност, за да се включат и те в празненствата по случай историческата годишнина на кралицата, преди да се върнат в дома си в Монтесито, Калифорния.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh