„Какъвто баща, такъв и син!“ Как изглежда наследникът на Ален Делон, който заслужава нашето специално внимание

В сайта 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s той накара милиони сърца да забият по-бързо, а сега е ред на сина му да го направи! 😮😍 Един от най-привлекателните живи мъже показа сина си и момичетата няма как да не се влюбят в него! 💘😉 Хората го наричат „гръцки бог!“ и има защо! 🤫 Ален-Фабиан се е превърнал в мини копие на баща си, чиито последни снимки можете да видите в тази статия! 👇

Някога един от най-легендарните, извисяващи се и световноизвестни актьори твърдеше, че вижда смисъл в три неща – работата, глупостта и децата. Иконата на френската киноиндустрия има трима наследници, а най-малкият от тях току-що навърши 29 години. Да се каже, че Ален-Фабиан е наследил най-добрите гени от баща си, няма какво да се каже.

Момчето вече е пораснало и е станало достатъчно зряло, за да съблазнява момичета и жени по целия свят. Да се каже, че се е превърнал в мини версията на своя виден актьор, няма какво да се каже. Неотдавнашната му фотосесия предизвика вълнение, като стана обект на разгорещени дискусии.

„Какви невероятни гени!“, „Колкото и да е красив, баща му няма равен на себе си!“, „Трябва да е благодарен на баща си за прекрасните гени!“, „Копие на баща си!“, „Омъжените жени нямат право да го виждат!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh