„Какъв неочакван обрат!“ Киану Рийвс и приятелката му се появяват рядко на галавечерята на MOCA

Всички я наричат „сива мишка“, затова тя решава да докаже обратното! 🤫😉 Рийвс и сивата му приятелка се появиха на червения килим! 🧐😮 Всички погледи бяха вперени не в кого да е, а в Александра, която носеше изрязана рокля в тиландски цвят и изненада феновете на актьора! 🤭❤️‍🔥 Вижте снимки от излизането им в тази статия! 👇

Един от най-известните, успешни и земни актьори влезе в заглавията на вестниците заради публичната си поява на червения килим със своята приятелка. Безспорно е, че двамата са една от най-скромните двойки, които не правят неща за самореклама и са истински честни.

Въпреки огромното си богатство и световна слава, известните актьор и актриса водят съвсем обикновен живот, като не търсят внимание и не предизвикват публични скандали. Всеки път, когато се появяват в публичното пространство, всички са изумени от тяхната искрена любов, отдаденост и автентичност един към друг.

Те безспорно са сред най-малко бляскавите двойки, които остават верни на своя избор. Този път Рийвс сякаш е обръснал рошавата си брада и е подстригал косата си, придавайки му поддържан вид. Що се отнася до колежката ѝ, тя се появи в синя, тюркоазена изрязана рокля, която разкриваше части от тялото ѝ.

Образът ѝ предизвика полемика и предизвика както критики, така и възхищение. Някои похвалиха смелостта ѝ, че най-накрая е облякла такава рокля, докато други бяха донякъде разочаровани от избора ѝ, смятайки го за неудачен и безвкусен.

За първи път пътищата им се пресичат през 2009 г. и оттогава са неразделни. Въпреки че мнозина критикуват Грант за твърде семплата му визия, други се радват за легендарния актьор.

Какво бихте добавили вие?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh