„Какъв срам на публично място!“ Лейди Гага се появи в най-дръзката рокля, разочаровайки всички

„Най-неудобната рокля в историята!“ 😬 Лейди Гага забрави за скромността и избра провокативна рокля, като не остави нищо за въображението 😱🫢 Тя наистина отиде твърде далеч, вижте сами тук 👇👇👇

Различни звезди, сред които и Лейди Гага, присъстваха по време на церемонията по връчването на наградите „Оскар“ в Лос Анджелис. Този път тя разочарова много от феновете си с уникалния си избор на рокля. Роклята имаше интересна предна част, а задната част изглеждаше брутално.

На червения килим Лейди Гага успя да събуди отново интереса към себе си и да изненада всички присъстващи. Тя дори се приближи до един от фотографите, защото разбра, че той е очарован от тоалета ѝ. Той се опита да я снима многократно и тя не се възпротиви.

Ако по-рано певицата шокираше публиката с омагьосващите си образи, сега тя се появи на сцената в дълга до земята рокля и пелерина с пера, която ласкаеше фигурата ѝ. По време на изпълнението певицата преобърна чаша с уиски.

„Няма никакъв срам!“, „Защо избра това?“, „Как можеш да се появиш пред публика по този начин“, „Тя полудява!“, пишат много интернет потребители. Така тя изненада всички на червения килим, като облече най-необикновения тоалет. Какво можете да кажете за тоалета ѝ?

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh