„Какъв феномен!“: Ето ги необичайните братя и сестри с различен цвят на кожата години по-късно

Можете ли да си спомните тези абсолютно уникални сестри? 🧐🤔 Близначките, родени с не еднакъв цвят на кожата, вече са на 13 години и ето в какви красавици са се превърнали!

Ето ги Марси и Мили, които са сестри-близначки. С течение на времето тази с тъмната кожа е станала още по-тъмна, докато светлокожата е останала непроменена.

Хората отказват да повярват, че те всъщност са близначки. Цялата работа е в това, че родителите им са с различен произход. Майка им, Аманда, е англичанка с бяла кожа, докато мъжът е с ямайски произход.

Представете си само изненадата им, когато близнаците, които са посрещнали, са се родили с такава уникалност. Някои дори се шегуваха, че едното е от майката, а другото – от бащата.

Един ден фотограф забелязал уникалните близнаци и споделил снимките им на корицата на модно списание. Към тях никой не можел да остане безразличен.

Близнаците завладяха целия свят със своята уникалност. Що се отнася до характера им, Мили е скромно и смирено момиче, докато Марси е по-енергична и настроена.

Най-често те носеха сходни дрехи и изглеждаха великолепно. Разгледайте ги и споделете мнението си по-долу!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh