„Какъв щастливец!“ Как изглежда Блейк Лайвли след 4 раждания оставя всички без думи

Тя се показа по бикини и сега всички наричат съпруга ѝ „щастливец“! 😏🤌Трябва да е незаконно да изглеждаш толкова секси след 4️⃣ раждане и да си на 3️⃣6️⃣ години! 🤭❤️‍🔥 Рейнолдс е откровен и споделя искрени мисли за Лайвли като своя съпруга! 🧐🤫 За повече информация – вижте статията! 👇

Една от най-примерните и похвални двойки на шоубизнеса е Б. Лайвли и Р. Рейнолдс. За първи път пътищата им се пресичат на снимачната площадка на „Зеленият фенер“ и започват да се срещат година по-късно. Двамата завързаха възела си на 9 септември 2012 г. Съпрузите са посрещнали четири дъщери, а четвъртата се появи на този свят съвсем наскоро.

Напоследък емблематичната актриса позира в бял топ с къс ръкав и тънки долнище, запечатвайки публикацията: „лятна любов… имаше ме на душата“.

Именно на 9 септември двамата отбелязаха десетата годишнина от брака си и дори след толкова години продължават да са неразделни.

Мъжът не пропуска случай да покаже цялата си благодарност към съпругата си за нейната непоколебима подкрепа и отдаденост. Той не веднъж е споменавал, че дори не би могъл да си представи да бъде баща на син, чувствайки се благословен да има своите 4 момичета.

„Трябва да се повтори… Ти си центърът на всяко преживяване на това семейство. Благодарен съм за любовта и светлината, които контрабандно внасяш във всяка секунда от живота ни. Разпознавам те в очите на децата ни“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh