„Как Афлек я остави да излезе с това?“ Привличащият вниманието външен вид на Лопес се превръща в заглавие в социалните медии

Лопес отново забрави за възрастта си и не носеше нищо под палтото! 😲🫣 На феновете дори им се наложи да затворят очи от срам, когато видяха вулгарния образ на любимата си звезда, който можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Трудно е да се повярва, че тази латиноамериканска дива е на 54 години, тъй като тя остарява като хубаво вино и с годините става само по-добра. Емблематичната певица и актриса има толкова перфектна фигура, че тя лесно ѝ позволява да носи дори най-откровените тоалети, които може да си представи.

Повечето от модните ѝ решения печелят възхищението и похвалите на модните критици, докато хората в социалните мрежи не спират да критикуват остро „неподходящия“ ѝ стил, наричайки я баба, която не помни на колко години е.

Обективите на фотоапаратите уловиха звездата на шоубизнеса в маслинови панталони и интересно палто, под което нямаше нищо, можете ли да повярвате? Някои забелязаха, че под него тя носеше горнище, но то беше напълно прозрачно и не успяваше да прикрие нищо.

Когато я питат какво я държи една от най-желаните и търсени знаменитости, тя гордо отговаря, че отдава голямо значение на здравословния начин на живот, който включва правилно хранене и периодично посещение на фитнес зала.

Може да се каже, че за жена на нейната възраст тя изглежда буквално великолепно и няма равна на себе си в бранша.

Не се колебайте да споделите мнението си с нас!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh