„Как Дъглас й позволи да носи това?“: Никой не можеше да откъсне очи от зашеметяващия вид на Зета-Джоунс

Дори и феновете имаха някои въпроси след неотдавнашната поява на 53-годишната Зета Джоунс! 😮🧐Актрисата избра горещ образ и се превърна в кралицата на вечерта! 🔥🤭

Зета-Джоунс винаги е била сред най-привлекателните и желани филмови звезди, които индустрията някога е познавала. Нейната женственост и чувство за стил не спират да радват феновете. Този път вниманието на хората беше насочено към дълбокото ѝ деколте.

Когато човек се вгледа в тази прочута актриса, му е трудно да повярва, че тя вече е на 53 години. Човек може да каже, че дори 20-годишните мечтаят за подобно тяло. Въпреки това тези снимки веднага предизвикаха някои въпроси сред феновете.

Някои от тях започнаха да я обвиняват, че се е подложила на пластични операции.

„Как съпругът ѝ я е пуснал да излезе в този вид?“, „Кой е нейният стилист? Определено има нужда от нов!“, „Набръчканият ѝ врат издава истинската ѝ възраст!“, „Не е ли престъпление да изглеждаш толкова привлекателно на 53 години?“.

„Не мога да откъсна очи от тази красавица!“, „Колко смело от нейна страна!“, „Трябва да е незаконно да изглеждаш толкова красиво!“, „Тя няма равна на себе си в бранша“, „Как смее?“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh