„Как живеят възрастните жени във Финландия!“ Една самотна жена показа вътрешността на уникалната си къща и взриви мрежата

Показах как изглежда животът на възрастна самотна жена във Финландия и сега всички ми завиждат! 🤩 Собственичката ни посрещна в абсолютно уникалната си къща и остави всички без думи! 🧐🤐 Опитайте се да не се потопите в тази фантастична атмосфера! 🫠❤️‍🩹 За повече информация – вижте статията! 👇

Собственичката на тази абсолютно уникална къща е една 65-годишна финландка. Тя се намира в малък град. Първоначалната постройка с площ от 50 кв. м. датира от 1912 г., но при пристигането на жената през 2008 г. тя е претърпяла радикален ремонт.

Възрастната самотна жена успява да разшири площта ѝ до 127 кв. м и да я проектира според своя стил и предпочитания. Сега интериорът отразява нейната същност и вътрешен свят. От само себе си се разбира, че става въпрос за артистична и творчески настроена личност.

Изненадващо е, че тя живее живота си пълноценно. Собственичката обича да пътува, колекционира старинни чинии и прави свещи. Всички нейни прекрасни произведения можете да намерите тук. Те придават още повече чар и настроение, правейки атмосферата още по-специална.

Тук могат да се видят вещи, които тя е донесла от други страни като сувенири и които също са неразделна част от цялостния интериор. Специално внимание заслужава и уникалното просторно легло.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh