Как зашеметяващият външен вид на едно четиригодишно дете завладя света – няма да повярвате на историята ѝ

„Прилича на кукла от реалния живот!“ 😍🔥 Запознайте се с момичето, което предефинира стандартите за красота в световен мащаб ❤️‍🔥🥰 Нейното пътешествие ще ви остави без думи😮🫢 Открийте невероятната история на едно четиригодишно момиче, чийто хипнотизиращ външен вид привлича вниманието на целия свят, превръщайки я в нарицателно име 💥❤️ Прочетете статията по-долу за повече информация! ⬇️

Момичето за първи път привлича вниманието на света едва на четири години, а поразителните му сини очи, кафява коса и кукленско лице пленяват сърцата навсякъде.

За тази млада красавица се заговори, когато вестник „Дейли Мейл“ я обяви за победителка в конкурса за „най-красиво момиче в света“ – титла, която тя спечели, без родителите ѝ дори да я включат в конкурса, което направи победата ѝ още по-изненадваща.

Родена на 1 юли 2011 г., Настя е израснала далеч от бляскавия живот, който мнозина си представят. Майка ѝ, икономист, и баща ѝ, който работи в автомобилната индустрия, нямат връзки със света на моделите или значително богатство.

Въпреки това безспорният ѝ чар кара родителите ѝ да я запишат в агенция за модели през 2014 г. Оттам тя бързо започва да работи като модел за известни марки, докато семейството ѝ поддържа средния си начин на живот.

Пътуването ѝ като модел започва с реклама на детски дрехи – път, внимателно управляван от майка ѝ Ан, която гарантира, че се използват само най-значимите възможности.

Освен кариерата си на модел, момичето има различни интереси, включително пеене, танци, скулптуриране и рисуване. Родителите ѝ отдават приоритет на образованието ѝ, като разглеждат моделството по-скоро като хоби, отколкото като кариера.

До 2018 г. нейният чар и талант ѝ спечелват място в списъка на петдесетте най-красиви деца в света на списание L’officiel. При това признание са взети предвид външният ѝ вид, медийното отразяване, присъствието ѝ в социалните мрежи, рекламните договори и популярността ѝ в онлайн търсенето.

Същата година тя се появява в музикалния клип към песента „New Lullaby“ и се снима във филма „Отражение“ заедно с Людмила Чурсина. Тя също така влиза в ролята на водеща на музикална програма по телевизията.

Следва международно признание, като се появяват публикации в престижни списания като Hello и Elle. Влиянието на момичето нараства, тъй като майки от цял свят започват да подражават на стила ѝ, имитирайки прическите и тоалетите ѝ за собствените си деца.

В обобщение, тя се превърна от сензация в детски модел в многостранно надарена личност с глобално влияние. Нейното пътуване, управлявано с грижа от семейството ѝ, подчертава баланса между преследването на страстите и поддържането на стабилен и пълноценен живот.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh