„Как знаменитостите заблуждават феновете си!“ Нови скандални снимки на Мур са на първите страници на вестниците

Деми Мур се опитва да изглежда по-млада, но тези снимки показват друго! 😱🫢 Камери заснеха актрисата и показаха как изглежда на нередактирани снимки! 🫣😳Вижте истинската актриса в тази статия! 👇👇👇

Неотдавнашните „честни“ снимки на холивудската актриса предизвикаха фурор в социалните мрежи. Папараци заснеха бившата съпруга на Б. Уилис без филтри и ретуш, показвайки как изглежда в действителност. Това дойде като голяма изненада.

Не само непреходната красота, женственост и грация, но и чувството за стил и харизмата на емблематичната филмова звезда не убягват от ничие внимание и заради които тя печели похвалите и възхищението на милиони. Новите ѝ „честни“ снимки обаче предизвикаха вълнение.

На тях ясно се вижда, че холивудската актриса се опитва да скрие лицето си и определено не беше готова за папараците.

„Гореща красавица в Инстаграм, сбръчкана бабичка с целулит в реалния живот!“, „Защо се опитва да се преструва на някоя, която не е?“, „Никога няма да съм на същото мнение след това!“, „Какво не е наред с краката ѝ?“.

Потребителите на мрежата побързаха да я обвинят, че заблуждава последователите си, като показва перфектен образ в социалните мрежи, докато знае, че реалността е абсолютно различна.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh