„Как изглежда един щастлив съпруг!“ Мелиса Маккарти разказва за позитивното отношение към тялото и за това, че е станала идеал за съпруга си

Докато другите я критикуват, съпругът ѝ я нарича „щастливка“, че я има! 💘😉 Мелиса Маккарти и съпругът ѝ празнуват 18-ата годишнина от сватбата си! 😍🫠 Вижте последните им снимки в тази статия! 👇👇👇

Въпреки негативизма и острите критики от страна на международната общност, М. Маккарти и съпругът ѝ Б. Фалконе са сред най-издръжливите двойки в индустрията. Те могат да се похвалят, че са щастливо женени от 18 години досега и нямат други планове.

Въпреки нестандартния външен вид на съпругата си, Бен смята, че е „късметлия“ да я има. Като комедийна икона Маккарти не приема сериозно чуждото мнение и преценка и намира радост в брака си с Бен и двете им деца.

Тя е не само харизматична личност със здраво чувство за хумор, но и самодостатъчна и дисциплинирана жена, която приема самосъзнанието в 40-те си години. Тя е на мнение, че не е необходимо съвършенство, за да се радваме на постиженията.

Тя отговаря на хейтърите си с любов и доброта и намира решение по този начин. Маккарти високо цени партньора си за неговото разбиране и приемане. Въпреки славата и признанието, те все още избират земния подход.

Те не правят от празнуването на годишнините си голяма работа и не спират да демонстрират специалната си връзка. Това, което се отнася до основната причина, заради която я критикуват, е теглото ѝ. Тя дава приоритет на здравето си пред външния вид.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh