Как изглежда красивата Шакира без грим и филтри: трудно е да я разпознаем на новите снимки

Очарователната певица Шакира не се срамува от естествената си красота.

Повечето знаменитости се пристрастяват към филърите, ботокса, за да изглеждат по-привлекателни. Не са много хората, които искат да се покажат пред феновете си без грим. Но певицата Шакира не се срамува от естествената си красота. Сега певицата е на 43 години, но изглежда много по-млада от годините си. Изглежда, че певицата изобщо не се е променила през годините. Спокойно може да се каже, че певицата има невероятни гени.

Между другото, самата Шакира води доста прост и разбираем за нас начин на живот. Тя не спазва диети и не се изтощава със спорт. Танците й помагат да поддържа добра физическа форма. Тя е майка на две активни момчета, затова предпочита удобството в облеклото: дънки, тениска. В ежедневието си певицата рядко се вижда със стайлинг или грим.

И това изобщо не я разваля. Без грим, с обичайните си къдрици, Шакира изглежда като момиче. Тя става с 15 години по-млада. Изглежда много сладка, а самата певица прилича на ученичка. Не всяка звезда може да се похвали с такъв резултат, и то дори на 43 години.

kkkk

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh