Как изглежда сега момчето, което Джоли осиновява преди 19 години

Ето как изглежда осиновеното дете на Джоли след 19 години

Великолепната и популярна актриса и прекрасна майка Джоли, за първи път осиновява дете през 2001 г. По това време тя е омъжена за Бели Боб, от когото има две деца. Известната актриса активно се занимаваше с благотворителни проекти и се опитваше да помогне и подкрепи абсолютно всички, които бяха в остра нужда. Добросърдечната актриса признава, че след като е държала момченцето в ръцете си, между тях е имало някаква емоционална връзка.

Осиновеното момче е отгледано от Джоли и съпруга ѝ, докато те, за съжаление, не се развеждат и Джоли остава единственият родител и поддръжник на Мадокс. Тогава актрисата се омъжи за Пит, който нямаше търпение да отгледа момчето заедно с любимата си жена.

Като наистина нежна и мила жена, Джоли никога не е забранявала на децата си да правят каквото и да било и винаги им е осигурявала най-важното – любов.

Сега момчето вече е на 19 години. Той свири много добре на китара и има уникален стил и вкус. Освен това проявява голям интерес към киноиндустрията. Дори когато Джоли и Пит се развеждат, той застава на страната на майка си, с която са истински най-добри приятели.

Момчето получава образование в корейския университет Йонсей, факултета ог биоинженерство. Също така има слух, че Джоли вече му е завещала по-голямата част от имуществото си.

Споделете мнението си за Джоли по-долу!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh