„Как Кърт Ръсел ѝ е позволил да носи това?“ Неотдавнашното излизане на Голди Хоун предизвика полемика

Феновете затварят очи от срам, когато Голди Хоун се появява с мини шорти! 🫣😨 Кой ще ѝ напомни, че вече е 7️⃣8️⃣ ? Холивудската актриса и съпруга на Кърт Ръсел не се интересува от мнението на другите и живее живота си пълноценно! 😉🤌 За скандалните снимки – вижте статията! 👇

Изглежда, че възрастта не означава нищо за Голди Хоун. Напоследък фотожурналистите улавят култовата холивудска актриса по време на небрежна разходка заедно със съпруга ѝ К. Ръсел. Начинът, по който се появи 78-годишната жена, доведе до смесени реакции.

Звездата от „Клуб на първите съпруги“ отдаде предпочитанията си на елегантна шапка, риза без ръкави и мини шорти в същия цвят. Тя допълни образа си със слънчеви очила и бижута. Плешивият ѝ тоалет бързо се превърна в обект на дискусии. Някои й се възхищаваха искрено, а други бяха силно разочаровани.

„Времето не щади никого!“, „Време е да спре да носи къси панталони“, „Възрастта вече й се е отразила“, „Тези бръчки, кръгли глезени и пигментация на кожата не я спряха!“, „Изглежда невероятно за възрастта си“, „Най-великата актриса на всички времена, без съмнение!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh