„Как се е родил такъв красавец от нея?“ Ето как един сърцеразбивач стана син на Селин Дион

„Всичките му черти подхождат на идеалния модел!“ 😍Помните ли срамежливия, малко странен син на Дион с дълга коса?🧐❤️Now той порасна, вижте как изглежда в article⬇️⬇️⬇️

Малко хора са виждали сина на известната певица Селин Дион. Сега той вече е пораснал и има свой собствен живот и професия. Някога срамежливото и странно момче вече е на 21 години. Тийнейджърът печели милиони сърца с външния си вид.

Селин Дион е прекрасна певица, авторка на песни и актриса. Тя започва музикалната си кариера в ранна възраст и пее в ресторанта на семейството си. На 13-годишна възраст Селин записва дебютния си диск и става любима и известна, особено след песента „My Heart Will Go On“․

На Селин Дион се раждат трима сина. Бащата на децата е мениджър на Селин, но той умира и Селин отглежда синовете си сама. А сега едно от красивите момчета вече е пораснало и се е превърнало в истински сърцеразбивач.

„Аз съм най-щастливата майка, че имам синове като вас. Отгледах ви с радост и се радвах да ви видя как растете. Чувствам се горда, че сте мои деца“, заяви певицата.
Какво можете да кажете за този човек? Прилича ли на майка си?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh