„Как смееш, Зендая?“ Появата на американската актриса на премиерата на „Претенденти“ повдигна вежди

Шоубизнесът също я разглези! 😏 Зендая забрави какво е скромност и се появи без сутиен в разкопчан смокинг! 🤤❤️‍🔥All очите не бяха насочени към никого другиго, освен към нея там! 🧐🤩Звездата от „Спайдър-мен“ заби на червения килим с пикантната си визия, чиито снимки можете да видите в тази статия! 👇

Появата на Зендая на Червения килим в Рим за премиерата на новия ѝ филм „Претенденти“ предизвика известни спорове. Тя се проведе в историческия Палацо Барберини. Американската актриса, танцьорка и модел се появи в бял ансамбъл, състоящ се от бяла пола, дълга до земята, и разкопчан смокинг, който разкриваше повече от допустимото.

Тоалетът идеално подхождаше на шоколадовия цвят на кожата ѝ и стана обект на разгорещени дискусии. Зендая носеше елегантна диамантена огърлица, която придаваше още повече очарование и изтънченост на образа ѝ. Деликатните обеци и минималистичните пръстени допълваха перфектно образа на американската актриса.

За тези, които не знаят, тя се превъплъщава в образа на изгряващата тенис звезда Таша Дънкан, която попада в любовен триъгълник с двамата си колеги Патрик и Арк в изпълнение на М. Фийст и Дж. о’Конър. Дори самият режисьор не можа да скрие похвалите си за тази актриса, определяйки я като „феноменална“.

„Почти не се наложи да редактираме нито една от нейните сцени. Нейният талант, заедно с останалите главни роли, пролича след месеци на всеотдайна подготовка, както техническа, така и физическа“.

Какво мислите за външния вид на актрисата? Споделете мнението си в тази статия!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh