„Как смее?“ Кендъл Дженър разгорещи Инстаграм с новата си провокативна снимка

На женените мъже не е позволено да видят това! 🫣🚫 Кендъл се съблече и позира гола! 🤤❤️‍🔥 Супермоделът почти не покриваше интимните си части, оставяйки малко място за въображението! 🔥 „Къде е скромността?“, „Какъв срам!“ и други подобни коментари удариха звездата! 💬 За най-пикантната ѝ фотосесия – вижте статията! 👇

Едва ли има някой, който да се усъмни в нейната самоличност. Тя е една от най-популярните и успешни сестри от тяхното семейство, която е постигнала популярност и успех като модел. Кендъл е и медийна личност, светска личност и бизнесдама.

Наскоро се разпространиха някои слухове, според които тя ревнува Кайли. Работата е там, че Кайли се е превърнала в една от най-популярните медийни звезди, която се радва на по-голяма известност. Ето защо тя реши да не остава по-назад и скоро попадна в мрежата с провокативна снимка.

Звездата се появи напълно разголена, без да оставя място за въображение. Пикантната снимка доведе до смесени реакции. Повечето потребители на мрежата не пропуснаха възможността да съдят и критикуват звездата, наричайки я „поредната търсачка на внимание“, докато останалите не можеха да не се влюбят в нея.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh