„Как смее?“ Киану Рийвс довежда посивялата си приятелка на червения килим и открадва мястото

Хората не могат да се сдържат да не нарекат приятелката на Рийвс „грозното пате“, така че тя ги накара да си върнат думите! 😉👌 Докато хората си спомняха за нея като за някой „твърде обикновен“, тя облече разкриваща рокля и показа защо актьорът е избрал нея! 🤤❤️‍🔥 Грант знае как да изненадва! 😏 Вижте най-дръзката ѝ визия в тази статия! 👇

Когато говорим за Киану Рийвс, трябва да отбележим, че той е сред най-изтъкнатите, световноизвестни и търсени филмови звезди в Холивуд, Хората очакват да видят най-бляскавите и привлекателни жени до сърцеразбивачи като него. И все пак Киану Рийвс е изключение.

Колкото и невероятно да изглежда, нетното състояние на този актьор се оценява на 400 млн. долара, но той води живот на абсолютно обикновен човек, наричан една от най-земните знаменитости. Звездата от „Матрицата“ се занимава активно с благотворителност.

Що се отнася до избора му на партньор, Рийвс изглежда доказва своята скромност. Неговият избор е жена с посивяла коса и далеч не изглежда най-привлекателната жена. Неотдавна двамата се появиха публично в разкошна разкроена рокля, която имаше някои разкриващи части, а цветът ѝ подхождаше идеално.

Струва си да се спомене, че през 2009 г. двамата за първи път пресичат пътя си на една вечеря. По-късно работят заедно по книга, наречена „Ода на щастието“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh