„Как смее?“ Обложката на последния албум на Бионсе предизвика вълнение в социалните мрежи

Облечена само с панделка по тялото, тя не остави място за въображение!❤️‍🔥 Женените мъже нямат право да видят обложката на последния й албум!🤭🚫 „Никакъв срам!“, „Какъв позор!“ и други коментари удариха поп певицата!💬 По-добре седнете здраво, когато видите снимките в статията!👇

Тя е сред най-известните и успешни американски певици, авторки на песни, както и бизнес дами, които заслужено са си спечелили титлата Кралица Бий, считана за една от най-издигащите се фигури в поп културата на нашето поколение. Сред хитовете ѝ, които се слушат по целия свят, са Baby Boy, Single Ladies и други, които я катапултират към световната слава и признание.

Начинът, по който тя се появи на снимката на албума си, предизвика вълнение в социалните мрежи. Тя събра много противоречиви коментари и не остави нито един човек да остане безразличен. Напълно гола и със съблазнителна поза, тя стоеше неподвижно, държейки пура в едната си ръка, а с другата прикриваше интимните си части, демонстрирайки своята чувственост.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Beyoncé (@beyonce)

Нетизените останаха изненадани от това колко смело може да се държи любимата им певица. От една страна, това беше нещо в съответствие с нейния стил, но от друга страна снимката на корицата доведе до публични скандали и не убягна от ничие внимание.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh