„Как смее?“ Посещението на Меган Маркъл в Нигерия стана обект на разгорещени дискусии

Кейт Мидълтън никога не би се облякла така! 😉💯Маркъл отново забрави, че е херцогиня на Съсекс и избра разкриваща рокля! 😲❤️‍🔥With голи рамене и деколте, тя накара дори Хари да се почувства неловко! 🫤🙄 Последното ѝ посещение в Нигерия повдигна вежди! 🤨Вижте снимките в тази статия!👇

Напоследък херцогинята на Съсекс направи няколко публични изяви по време на планираното си посещение в Нигерия. Членката на кралското семейство отново стана обект на дискусии. Изборът на съпругата на принца отново падна върху разкриваща рокля с голи рамене. Тя не оставяше много място за въображението.

Тя изнесе силна реч на срещата на върха „Жените в лидерството“ и побърза да благодари на всички присъстващи за топлото посрещане. Между другото, тя нарече Нигерия „нейната страна“, като разкри, че е 43% нигерийка и подчерта отдадеността си на своята култура и традиции.

Какво се отнася до модния ѝ избор, който падна върху пикантна червена рокля. Той веднага предизвика реакция и стана обект на разгорещени дискусии в интернет. Тя разглежда успешните жени като „модели за подражание“, от които всички ние имаме какво да научим. Докато някои намираха облеклото ѝ за срамно и неподходящо, другите не можеха да не ѝ се възхищават.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh