„Като ангел преди татуировките!“ Ето как е изглеждало 25-годишно момиче преди 600 татуировки

„Преди татуировките тя беше съвсем друг човек!“ 🤯 Архивните снимки на това момиче показаха каква ангелска красавица е била преди такова ужасно решение 😦😱 Снимки разберете в статията 👇👇👇👇

Това момиче на име Амбър е живяло спокоен живот, преди да реши да се прикрие с татуировки. Тя претърпяла неузнаваема трансформация и станала известна в социалните мрежи. Така тялото ѝ е покрито със стотици татуировки и дори си е направила няколко операции.


Дори има татуировка на окото си, която ѝ пречи да вижда. Наскоро Амбър реши да покаже на всички как е изглеждала преди всичките си трансформации. Тя сподели снимки от архива в социалните мрежи, на които се вижда естествената ѝ красота.


След това решила да покрие татуировките си с обилен слой фон дьо тен и се притеснявала да отиде на работа без татуировки. Твърди, че предишният ѝ вид е грозен за нея и съжалява, че не е имала време да се промени по-рано.


Момичето дори не иска да си върне красотата и е доволна от това как изглежда сега. Тя уверено казва, че не може да се живее със социалните стандарти и трябва да бъдеш като човек, който се чувства добре. Какво мислите за това? Споделете мнението си в раздела за коментари.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh