„Като внучка с дядо!“ Папараци заснеха младата съпруга на Робърт де Ниро с новороденото им дете

„Лицето на бебето се вижда и дори името е разкрито!“ 🫣Робърт Де Ниро на 80 години роди седмото си дете от младата си съпруга и най-накрая бяха уловени на разходка 😳🥰 Просто вижте семейството им тук 👇👇👇

80-годишният американски актьор Робърт де Ниро стана баща за седми път. Той се е оженил за млада жена, Тифани Чен, която е инструктор по бойни изкуства, и им се е родило момиче. Момиченцето е кръстено Джия Вирджиния Чен-Де Ниро и е родено на 6 април.

Робърт заяви, че е щастлив, че на тази възраст отново е станал баща. Той допълни, че и двамата са много доволни и че бременността е била планирана. Наскоро актьорът сподели своя снимка, на която държи дъщеря си в детско клинче.

Когато по време на едно интервю го попитаха за другите му шест деца, Де Ниро отговори: „Току-що родих бебе“․ По-късно той каза, че е скрил от обществеността факта, че има дете, защото не е искал да се отказва от него.

Когато информацията за бременността вече беше разкрита, всички негови колеги в последния филм бяха в шок. Те не са знаели за това преди, защото са пазели бременността в тайна.

Именно на снимачната площадка на „Стажантът“ Робърт и Тифани се срещат за първи път. Те започнаха да се срещат през 2021 г., а бременността на Тифани стана известна, след като бяха забелязани в Ню Йорк.

Наскоро папараци заснеха както двойката, така и Тифани с бебето. На снимката, публикувана от фотографите, ясно се вижда лицето на бебето. Знаем, че въпреки цялата си работа, Де Ниро прекарва цялото си свободно време със семейството си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh