„Като извънземен! Това не е човешко лице!“ Ето какво са направили многобройните операции на Ким Бейсинджър

Феновете на Бейсинджър бяха ужасени да видят своя идол в този вид! 😱🤯 Как са се развили операциите на американската актриса щурмува мрежата! 😳🤐 Вижте последните й скандални снимки в тази статия! 👇👇👇

Преди десетилетия милиони смятаха Ким Бейсинджър за една от най-привлекателните и желани филмови звезди. Не вярвайте, легендарната актриса вече е на 69 години и е сред звездите, които не приеха естественото остаряване и забегнаха за пластични операции.

Тя се е подлагала на операции, които са променили до неузнаваемост емблематичната красота. Начинът, по който тя се е развила през годините, е нещо, за което никой не е бил готов. Повечето потребители на мрежата я наричат „търсачка на внимание“ и „някой като извънземен“.

Да се каже, че пластичните операции са я „развалили“ безвъзвратно, няма какво да се каже. Начинът, по който се е променила, се превръща в обект на дискусии.

„Дали са я ужилили пчели? Тогава какво изобщо означава това?“, „Как пластичните операции могат да съсипят нечия красота!“, „Мумия! Престанете!“, „Колко страшно!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh