„Като скелет с изкривено лице!“ Ето какво е причинила катастрофата на козметичната хирургия на Джанис Дикинсън

В сайта 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s тя побърква всички със своята „сурова“ красота и става първият супермодел в света! 🙌🤩 Тогава момичетата я обожаваха, а мъжете мечтаеха за нея, но времето имаше други планове! 🙄😟 Тя разглези ангелската си красота с множество пластични операции и феновете не я разпознаха на последните снимки, които можете да намерите в тази статия! 👇

Едва ли има някой, който да се усъмни в самоличността ѝ. Ето я Джанис Дикинсън, чиято невероятна красота и женственост я утвърждават като една от най-успешните и желани звезди на времето, към която нито един човек не може да остане безразличен тогава.

През 70-те години на миналия век тя нямаше равна на себе си и всички обожаваха тази легендарна красавица. Малцина обаче са наясно с бурните моменти от ранния ѝ живот. Може би ще се изненадате, ако научите, че тя е израснала сред тежък алкохолизъм и дори е трябвало да понесе насилие и пренебрегване.

Победата ѝ като „Мис висша мода“ бележи началото на дрипавата ѝ кариера. Тя украсява кориците на такива престижни списания като Vogue, което я оформя като една от най-прочутите и изключителни личности. Признанието и популярността ѝ надхвърлят границите на родината ѝ и тя заслужено се превръща в световна икона.

Минаха години и тя претърпя значителни промени. Тъй като не може да приеме естественото стареене, тя се подлага на козметична хирургия в името на вечната си младост и красота. Днес тя се появява с набръчкано и изкривено лице, което изглежда неузнаваемо в очите на нейните почитатели.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh