„Кои са децата?“ Дъщерите на Ева Мендес и Райън Гослинг най-накрая са уловени от папараци

„Нито капка от известния баща!“ 🙄Децата на Ева и Райън вече са пораснали и бяха заснети, докато се разхождат с баща си🧐🥰Вижте как изглеждат сега here⬇️⬇️⬇️

Ева и Райън са една от най-красивите и любящи двойки в Холивуд. Известно е, че те започват да се срещат около 2011 г. След като сключват брак, три години по-късно в семейството се ражда най-голямата дъщеря, а през 2016 г. се ражда и най-малката дъщеря.

След като имат деца, родителите невинаги приемат нова работа, защото искат да останат вкъщи, за да отглеждат децата си. Те решават да се преместят от Лос Анджелис в село Карпентария, близо до Сейнт Ник Барбара.

Семейството дори не се опитва да се скрие от папараците, които въпреки това винаги правят всичко възможно да ги заснемат и да разпространяват нови, свежи снимки. Така наскоро папараците забелязаха Гослинг на разходка с дъщерите му. Този път лицата на децата се виждат ясно и можем да разберем на кого приличат.

Потребителите в интернет се зарадваха да видят децата и започнаха да обсъждат приликата им с техните родители. Много потребители твърдяха, че децата изобщо не приличат на баща си. Но генетиката на майката очевидно е победила и приликата на момичетата с майка им е поразителна. Но със сигурност е прекрасно да гледаш щастливия баща с неговите момичета.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh