„Кой е казал, че жените с големи размери не могат да носят бикини?“ Abby Bible отговаря на хейтърите си и не оставя място за въображение

Хората я наричат „дебела свиня“, но на нея не ѝ пука и не пропуска възможност да покаже полуголото си тяло! 😬🤯 Тя с гордост показва мастните си гънки и това е нещо, за което не всеки е готов! 🤐🫣 Опитайте се да не си затваряте очите от срам, когато видите пикантните ѝ снимки в тази статия! 👇

Това е Аби Бибъл, 26-годишна модна ентусиастка от Ню Йорк, която е доста популярна в TikTok. Както може да се види, тя е прегърнала позитивното отношение към тялото и често се подвизава с разкриващи се тоалети и бикини въпреки нестандартния си външен вид. Вярвате или не, около 200 000 души я следват активно в социалните мрежи.

Аби е сред моделите, които прокарват= нови пътища за позитивност към тялото и смята, че хората с плюс размер също могат да си позволят да носят каквото си поискат и наднорменото тегло изобщо не е пречка. Тя не се интересува от мнението на всички останали и живее живота си пълноценно.

„Има ли мъже, които смятат това за привлекателно? Ако да, време е да отидете на психиатър!“, „Стига интернет за днес!“, „Не е за хора със слаби сърца“, „Почти получих инсулт, докато скролвах социалните ѝ мрежи“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh