„Кой е казал, че късите панталони не са за баби?“ Стоун избра дръзък образ и откри нови хоризонти за естественото стареене

Феновете посъветваха Стоун да забрави за мини след това! 😬😳 Целулитът, увисналата кожа и закръглените колене на актрисата са в заглавията на вестниците! 🫢🤯 Можете да видите в какво се е показала тя в тази статия! 👇👇👇

Това, което заснеха обективите на фотоапаратите тези дни, дойде като голямо изумление за всички фенове на тази американска актриса. 65-годишната Ш. Стоун сякаш забрави за възрастта си и избра такива мини шорти, които изглеждаха напълно неподходящи за нейната възраст.

Потребителите на мрежата смятат Шарън за една от непредубедените и изключителни актриси, която винаги е оставала вярна на стила си и дори днес носи това, което най-много й харесва. Този път тя сякаш забрави за възрастта си и остави всички без думи.

„Време е да спре да носи мини!“, „Тя е красива на всяка възраст, във всяка форма и вид!“, „Като хубаво вино, с времето става по-добра!“, „Вижда се дори с просто око, че е хармонична със себе си!“.

„Тенденция ли е или какво е да се обличаш като младо момиче?“, „Как да не видим това?“, „Вашето време отмина!“, „Бабите не трябва да носят къси панталони!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh