„Кой открадна сърцето на Бил Гейтс?“ Това е жената, с която съоснователят на Microsoft се среща

Бил Гейтс показа новата си приятелка и сега парите не са единственото нещо, което кара хората да му завиждат! 🤫 Коя открадна сърцето на един от най-богатите мъже след 27-годишния му брак и дали тя е тук заради парите? 🤔🧐 За да разберете всичко – вижте статията! 👇


Едва ли има някой, който да се усъмни в самоличността на този мъж-легенда. Той е Бил Гейтс – американски бизнесмен, съосновател на софтуерния гигант и един от най-богатите хора на Земята, чийто значителен принос и незаменима роля трудно могат да бъдат надценени.


Ако се обърнем към личния му живот, наскоро той прекрати брака си с Мелинда Гейтс и предизвика фурор. Според слуховете той е имал афера, която е довела до разпадането на дългогодишния им брак.


Някои източници твърдят, че хората са забелязали Гейтс и на частни партита в стриптийз клубове и потвърждават новооткрития му романс с Пола Хърд. Двамата дори са били забелязвани заедно по време на ваканции, както и на тенис турнири, включително и на присъствие на частно парти за годежа на Джей Безос и Л. Санчес.


И така, 60-годишната Пола успя да открадне сърцето на една от най-влиятелните и издигащи се фигури на нашето поколение. Ако се интересувате, преди това Пола беше омъжена за Марк Хърд и изпълнителен директор на Hewlett-Packard, който за съжаление почина през 2019 г.


Тя има опит в областта на информационните технологии и се е посветила на филантропията и планирането на събития. Смята се, че нейната страст към тениса и интелигентност са нещата, които са пленили световноизвестния мъж.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh