„Кой открадна сърцето на Енрике Иглесиас?“ Испанският певец показа децата си от Курникова и разтопи сърцата на всички

Ето какво се случва, когато двама души от различни националности се влюбят един в друг! 💘😮 Докато милиони момичета мечтаят за Иглесиас като мъж, испанският певец е щастливо женен за една жена вече 1️⃣6️⃣ години! 🤫🤩 Още на 2️⃣0️⃣0️⃣1️⃣ Иглесиас се запознава за първи път с Анна Курникова! 👩‍❤️‍👨 Вижте как изглеждат съпругата на мачото и децата им в тази статия!👇

През 2001 г. тази известна и успешна американска певица с испански произход има късмета да се запознае с А. Курникова, популярна руска тенисистка. Двамата се срещат за първи път на снимачната площадка на видеоклипа му Escape, където химията им на екрана бързо се превръща в романс в реалния живот.

Мачото, за когото мечтаеха милиони момичета, намери любовта с Анна и оттогава те са абсолютно неразделни. Вече 16 години те са щастливо женени и посрещат три очарователни деца. Общо взето, те държат семейния си живот далеч от светлините на прожекторите, но все пак имаме възможност да го зърнем.

Тенисистката е свикнала с огромната популярност на съпруга си, който все още е един от най-желаните мъже знаменитости сред момичетата. Тези дни в мрежата се появиха редки снимки на семейството на испанския мачо. Може да се каже, че децата им са взели най-добрите гени от родителите си и ги очаква светло бъдеще.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)


„Cuteness overloaded!“, „Какви очарователни деца! Не мога да се начудя!“, „Удариха генетичния джакпот“, „Хората казват, че децата, родени в смесени бракове, се оказват най-красивите и в това има известна истина!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh