„Кой открадна сърцето на Лундгрен?“ Как изглежда съпругата на американския актьор стана обект на разгорещени дискусии

Долф Лундгрен показа младата си съпруга и всички я объркаха с внучката му! 🧐😮 6️⃣5️⃣-годишният американски актьор е женен, вярвате или не, за 2️⃣7️⃣-годишно момиче! 😱😬Всички мъже му завиждат и всъщност има причина за това! 🤤❤️‍🔥What тази млада красавица ли е намерила в него? 🤔 Вижте нейните снимки в тази статия! 👇

Един от най-изявените, успешни и реализирани американски актьори безспорно е Долф Лундгрен. Той е постигнал невероятни висоти в кариерата си и цялостно признание благодарение на големия си талант, трудолюбие и харизма, оставяйки завинаги следа във филмовата индустрия.

Личният живот на Лундгрен също предизвиква интерес сред милионите му фенове. Интересен факт е, че актьорът е открил любовта с много по-младо момиче, 27-годишната Ема. През 2020 г. двойката се сгодява и наскоро официално създава семейство. Емблематичната филмова звезда не спира да твърди, че е намерил истинското щастие с Ема.

Фактът, че момичето е с около 40 години по-младо от него, предизвиква фурор. Докато поддръжниците на актьора се радват да го видят щастлив, останалите намират за „смешно“ и дори „неприемливо“, че 65-годишен мъж е женен за 27-годишно момиче. Между другото, Ема е фитнес инструктор.

„Какво е намерила в него?“, „Тя би му подхождала като внучка“, „Тя е тук за пари и никой не може да ми докаже обратното“, „Завистта мълчи!“, „Лундгрен не изглежда на 65! Той все още има мечтаната физика!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh